CG test

 

Wist je dat je gezondheid begint op celniveau? En dat je je celgezondheid kunt meten door middel van een eenvoudige vingerprik bloedtest? Meten = immers weten toch?


Met een CelGezondheidstest krijg je inzicht in:

- de balans tussen de essentiële vetzuren Omega 6 en Omega 3

- hoe goed jouw cellen beschermd zijn tegen ontstekingen

- in hoeverre voedingsstoffen optimaal worden opgenomen

- in hoeverre jouw voedingspatroon jouw gezondheid bevordert

- of jouw voedingspatroon voldoende evenwichtig is


Heb je interesse gekregen in een CelGezondheidstest? Dan help ik je graag verder! Na het afnemen van de test zullen we de resultaten vervolgens samen bespreken en bekijken welk voedingsadvies op jouw behoeften aansluit. 

Omega 3

Wist je dat Omega 3 een essentieel vetzuur is? Dat betekent dat ons lichaam het niet zelf aan kan maken en dat we het dus uit onze voeding moeten halen. En wist je dat een overgroot deel van de bevolking een tekort heeft aan Omega 3 vetzuren?

Belang van Omega 3

Het is de basis van onze gezondheid; namelijk onze celgezondheid. Omega 3 draagt bij aan goede opname van voedingsstoffen en zuurstof, werkt ontstekingsremmend, goed voor onze ogen en hersenen en zorgt voor een goede hormoonbalans.

Bron Omega 3

Belangrijke bronnen van Omega 3 zijn vette vissoorten zoals zalm, makreel en haring. Hoe vaak per week staat vette vis bij jou op het menu? We kunnen jouw Omega 3 status meten via bovenstaande CG test. Of ga aan de slag met een volwaardige aanvulling op je voeding via onderstaande knop.