Voedings

-advies

Door middel van een voedingsanalyse inzicht krijgen in je huidige voedingspatroon. Met een op maat gemaakt voedingsadvies waarmee je zelf aan de slag kunt gaan op weg naar een gezonder eetpatroon.

Voedingdsadvies leefstijlcoach Breda

Voedingsanalyse

Eet je teveel of juist te weinig? Eet je met aandacht of is eten een noodzaak tussen de werkzaamheden door? Door middel van een voedingsanalyse krijgen we inzicht in je huidige eetpatroon en alles wat bijdraagt aan de keuzes die je maakt.

Voedingsadvies

Aansluitend aan de voedingsanalyse volgt een voedingsadvies. Op welke vlakken gaat het goed en waar zit nog ruimte voor verbetering? Samen met de leefstijlcoach wordt gekeken naar kleine stappen om je huidige eetpatroon te verbeteren en ervoor te zorgen dat alle benodigde voedingsstoffen terugkomen in je eetpatroon.

Maatwerk

Voedingsadvies is maatwerk. Vanuit jouw input wordt een analyse gemaakt en een daarbij passend advies. Er wordt gekeken naar jouw energiebehoefte en jouw energieverbruik om te komen tot een persoonlijk advies.  

Vergoeding

De BGN-gewichtsconsulent wordt vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Klik hier of neem contact op met je zorgverzekeraar voor meer informatie.